CotBot City is available for iOS and Android.

iTunes Sverige:

Min son lärde sig väldigt snabbt hur han skulle göra, och blev överlycklig när han upptäckte nya saker. Särskilt sopbilen är en favorit.

Pappas appar:

Härligt spel som min 4,5 åring gillar! Han älskar att få styra fordonen själv och själv kunna välja vad han ska ha på de olika gräsplättarna. Han hade önskat att kunna välja mellan fler bilar och fler gräsplättar men han har inte tröttnat ännu trots att han har spelat de intensivt i 5 dagar.

Pappas appar:

Minispelen utgör, för mina barn, det stora glädjeämnet. Släcka eld med slangen, tvätta bilen i biltvätten och dela ut glassar enligt beställning är bara några av de saker som går att göra. Även andra barn i redaktionen har uttryckt sitt gillande och framförallt de yngre barnen har återkommit till CotBot City flera gånger.

Privacy policy

CotBot is provided by Divine Robot.